Första halvan av mitt 2013

2013 har varit ett händelserikt år för mig. Jag började året som arbetslös och boende hos mina föräldrar i Örebro, jag slutar det som boende i Jönköping med mitt livs kärlek.
 
Under våren läste jag en distanskurs i antika latinska texter, där vi bland annat fick översätta texter av Kejsar Augustus, Julius Caesar och Cicero. Sä här trodde Caesar att älgar såg ut, han hade även en rolig förklaring på hur germanerna jagade älg.
 
 
I februari började jag jobba inom hemtjänsten, jag städade, handlade och tvättade åt personer som behövde hjälp. Det var väldigt roligt och givande, äldre människor är fantastiska!
 
I maj såg jag och Herman One Direction live i Friends Arena, en väldigt häftig upplevelse! Dagen efter promenerade vi runt i Stockholm innan vi tog flygbussen ut till Arlanda och mötte min familj för att åka till England.
 
 
I England hälsade vi först på min moster och hennes man i några dagar i Södra England. Naturen är väldigt vacker där.
 
 
 
Resten av veckan spenderade vi i London. 
 
 
 
 
 
Helgen efter att vi kom hem därifrån åkte jag och Herman till hans släkts sommarstuga i Västergötland. Helgen efter firade vi vår 2-årsdag med att grilla i ett fint naturreservat.
 
 
I juni var vi på studentfest hos min kusin i Uddevalla. Jag åkte båt över sjön med mamma, mormor och morfar för att plocka liljekonvaljer. Jag och Herman åkte till Jönköping över en dag för att kolla på den lägenheten som vi idag bor i. Det var min allra första gång i Jönköping. Vi firade midsommar med min släkt och målade södergaveln på farmor och farfars hus med en skylift. 
 
 

7 saker jag önskar av 2014

1. Att jag ska våga ta fler möjligheter att utvecklas som person.
2. Att jag ska vara mer öppen och våga lära känna människor. 
3. Att jag ska fortsätta med träningen som jag kommit igång med.
4. En detox. Om så bara för en helg skulle jag vilja prova på hur det känns.
5. Bättre studiemotivation.
6. Ett sommarjobb som utmanar mig. Jag skulle gärna känna att jag orkar och hinner ha ett extrajobb också.
7. En resa till värmen. Kanske inte speciellt troligt, men det är ju okej att drömma.
 

Helgen och måndagen

De senaste dagarna har jag hunnit med att klippa av mig en decimeter av mitt hår och köpt nya skor på rean som jag har väntat på att få köpa länge.
 
 
Jag har också varit på 18-årskalas hos min kusin och ätit lunch hos farmor och farfar med min faster och hennes man. Igår åt jag frukost med saknade vänner, vi fortsatte dagen med att gå runt på stan och äta lunch på Rosalis Deli. När de andra gick till bion för att se Catching Fire (SÅ bra film!) köpte jag halstabletter och tog bussen till min sjuke pojkvän. Vi tog roliga foton i photobooth innan mina föräldrar hämtade mig och vi åkte och nyårshandlade. 
RSS 2.0